خراب شدن دندان بعد از کامپوزیت

 خراب شدن دندان بعد از کامپوزیت کردن در موارد خیلی نادر ممکن است برای بیماران رخ دهد. انجام روش هایی چون کامپوزیت ونیر از پر طرفدارترین حوزه های تخصصی در دندانپزشکی زیبایی محسوب می شود که افراد زیادی در سرتاسر جهان به انجام آن تمایل پیدا کرده اند. تکنیک هایی که در این حوزه به کار می روند بیشتر برای زیباکردن ظواهر دندانی استفاده می شوند. با قرارگیری مواد کامپوزیتی، تمامی مواردی که ظاهر دندان را دستخوش تغییر می دهند ( شکستگی و ترک خوردگی ) از بین خواهند رفت، همچنین با این تکنیک، سطح تمامی دندان ها براق تر از قبل و شفاف تر از شیشه می شوند.

در لمینت های سرامیکی نیز ونیر پرسلین شفافیتی همچون مواد کامپوزیتی دارد که با نصب روی دندان باعث درخشندگی دندان ها خواهد شد. تفاوت این روش با کامپوزیت ونیر در اندازه ضخامت مینای دندان هاست. کامپوزیت ونیر دندان بر اساس نظر خیلی از دندانپزشکان، روشی برگشت پذیر محسوب می شود و همین مزیت ویژه سبب شده تا حساسیت های دمایی در دندان ها رخ ندهند.

اگرچه کامپوزیت کردن آسیبی به دندان ها وارد نمی کند، اما انجام آن بدون عوارض هم نیست و ممکن است  کامپوزیت ونیر  در اثر برخی موارد، مشکلاتی برای دندان های بیمار ایجاد شود. در صورت عدم توجه به این مسائل ممکن است سلامت دندان ها به خطر بیوفتند.  بعضی از این عوارض ها مربوط به ژنتیک دندان های فرد است و به رعایت کردن خود بیمار بستگی ندارد، برای مثال ایجاد واکنش های آلرژیک از سوی برخی دندان ها می تواند از این مورد به شمار رود.

آیا دندان های طبیعی آسیب می بینند


قبل از کامپوزیت کردن بهتر است کلینیکی که انتخاب می کنید، از اعتبار بالایی برخودار بوده و این کار را به یک متخصص ماهر و با تجربه محول کنید، در این زمینه سپیدنت می تواند به شما کمک کند. این باعث می شود تا روند کامپوزیت کردن به بهترین شکل انجام گرفته و هیچگونه صدمه ای به دندان های طبیعی وارد نشود.

چگونه به دندان ها آسیب می رسد


اگرچه با انجام کامپوزیت می توان تا حد زیادی مشکلات ساختاری دندان را رفع کرد،  اما ممکن است خطراتی از جمله پوسیدگی و تجمع پلاک های دندانی را در پی داشته باشد که در نهایت منجر به عفونت های لثه ای خواهند شد. اگرچه روش کامپوزیت دندان  کامپوزیت ونیر  باعث جذابیت آن ها می شود، اما می تواند زمینه را برای رویش باکتری های دندانی فراهم کند که تجمع آن ها بیشتر در نواحی داخل لثه مشاهده می شود.

سفید ترین رنگ کامپوزیت


خیلی از افراد مایل هستند از سفید ترین رنگ برای کامپوزیت خود استفاد کنند. این در بسیاری از سلبریتی ها و افراد معروف قابل مشاهده است. لازم است که بگوییم که این میزان سفیدی باعث می شود تا کامپوزیت دندان کمی مصنوعی به نظر برسد. بیشتر دندانپزشکان توصیه می کنند که میزان اختلاف رنگ بین دندان های طبیعی و روکش های کامپوزیت زیاد نباشد، اما برخی بر اساس سلیقه و میل شخصی خود دوست دارند از این میزان سفیدی بهره مند شوند.

میزان روشن بودن پوست و رنگ چشم ها از عوامل مهم در انتخاب رنگ کامپوزیت ونیر به شمار می روند. رنگ کامپوزیت دندان دارای تنوع بالایی است و برای هرشخص می تواند فرق داشته باشد، بنابراین فاکتوری نسبی محسوب می شود. سن و جنسیت بیماران در تعیین رنگ کامپوزیت نقش دارند، برای مثال در افراد کم سن و سال رنگ های روشن تر پیشنهاد می شود. شما را دعوت می کنیم تا مقالات دیگر ما را در این زمینه مطالعه فرمایید.

نظرات

پست‌های معروف از این وبلاگ

مراحل ارتودنسی دندان

کامپوزیت ونیر غیر اصولی

لمینت سرامیکی ایمکس